Klientům je zajišťováno celodenní stravování formou teplé a studené kuchyně (snídaně, oběd, večeře). V pracovních dnech mají klienti možnost vybrat si ze dvou druhů obědů, teplé nebo studené večeře.
Jídelníček je tvořen s ohledem na zdravotní stav a věk klientů. Denně se připravují 4 typy diet nebo jejich kombinace a mechanicky se upravuje forma stravy dle aktuálních potřeb.
Klienti si mohou stravu odhlásit. Podle svého přání se mohou stravovat ve společné jídelně v přízemí, v malých jídelnách na podlažích nebo na svém pokoji.
Pitný režim je po celý den zajištěn termoskami s teplým čajem na pokojích, v kuchyňkách a na chodbách všech podlaží. V hlavní jídelně mají klienti na výběr ze 3 druhů teplých a studených nápojů. Klienti mohou také využít nápojový automat v recepci domova.
Klienti, u kterých hrozí riziko vzniku podvýživy jsou sledováni zdravotním personálem, je jim výživa nastavena individuálně tak, aby měli zajištěny potřebné živiny podané přirozenou cestou. O klienty denně pečuje nutriční terapeut ve spolupráci s nutričními specialisty -lékaři.
Klientům, kteří nemohou jíst běžně upravenou ani mletou stravu, je jídlo mechanicky dále upravováno podle jejich aktuálních potřeb. Jednotlivé části porcí jsou servírovány odděleně na speciálních talířích, aby chuť a barva zůstaly zachovány.